Sfeer

Deze zijn gemaakt van Medium Density Fibreboard (MDF). Dit plaatmateriaal wordt via een thermomechanisch proces gemaakt van houtvezels en synthetische harsen. MDF-producten krijgen hun fijn verdichte vezelstructuur over de gehele doorsnede door persing onder hoge druk en hoge temperatuur. Door het gladde oppervlak is MDF geschikt voor een veelvo...

Deze zijn gemaakt van Medium Density Fibreboard (MDF). Dit plaatmateriaal wordt via een thermomechanisch proces gemaakt van houtvezels en synthetische harsen. MDF-producten krijgen hun fijn verdichte vezelstructuur over de gehele doorsnede door persing onder hoge druk en hoge temperatuur. Door het gladde oppervlak is MDF geschikt voor een veelvoud aan bewerkingen en bijzonder geschikt om af te lakken.

SfeerPlinten zijn gemaakt van MDF in V313-kwaliteit. Deze kwaliteit is extra vochtwerend, waardoor de plinten nagenoeg niet uitzetten en zwellen; zelfs niet in een zeer vochtige omgeving. Het MDF is groen gekleurd om beter herkenbaar te zijn als vochtwerend.

SfeerPlinten worden:
• 1x keer wit gegrond
• 1x keer wit voorgelakt in RAL 9010 (Zuiver wit)
Deze laklaag geeft voldoende bescherming en de plinten zijn dus kant-en-klaar. U kunt ze echter ook zelf aflakken in een andere kleur.

Een aantal SfeerPlinten is ook verkrijgbaar met geluidreducerende strip.

Meer

Sfeer Er zijn geen producten in deze categorie.